U wil geen verrassingen en zeker geen problemen bij een fiscale controle? Onze interne controles en fiscale raadgevingen bieden u de nodige zekerheid.

wie zijn wij nu?

Wij zijn een boekhoud-, fiscaal- en advieskantoor gelegen in Brecht ten noorden van Antwerpen.

Reeds in 1984 gestart door Marcel Lippens onder de naam FIBO bvba (Fiscaliteit-Boekhouding) en ondertussen uitgebreid met Verli bvba (Verdeyen-Lippens) opgestart door Peter Verdeyen in 2006. Door deze samenwerking kunnen wij u een waaier van diensten aanbieden.

Wij zijn een jong en dynamisch kantoor met passie voor een correcte en transparante dienstverlening. Wij streven steeds naar een persoonlijke begeleiding van ons cliënteel! Daarom bieden wij onze klanten de nodige ondersteuning en begeleiding aan op elk niveau. Onze kennis, ervaring en gedrevenheid zijn hierbij onze troeven.

Ons cliënteel bestaat zowel uit eenmanszaken in hoofd- of bijberoep, KMO vennootschappen uit allerhande sectoren evenals diverse vrije beroepen. Wij hebben ook verschillende VZW's binnen ons klantenbestand. Ook particulieren kunnen steeds bij ons terecht voor fiscale en administratieve zaken.

kantoor Verli

kantoor Verli