Een ervaren, dynamisch kantoor met een passie voor cijfers!

Bij Verli vind je een betrouwbare en duurzame partner. 
Wij staan erop onze klanten te ondersteunen en te begeleiden op elk niveau. Onze kennis, ervaring en gedrevenheid zijn hierbij onze troeven.

Contacteer ons

Over Peter

Als zaakvoerder van Verli draag ik persoonlijk contact hoog in het vaandel. Ik sta erop alle klanten bij naam te kennen en hun dossier mee op te volgen. Dankzij 10 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk, kan ik een brede waaier aan advies aanbieden.

Contacteer Peter

Levenslang leren

We hechten erg veel belang aan levenslang leren. Als team volgen we op regelmatige basis opleidingen, waardoor we mee zijn met de evoluties in de markt. Hierbij zetten we sterk in op digitalisering, wat een eenvoudige en efficiënte verwerking van uw dossier bevordert.

Onze klanten

Ons cliënteel bestaat zowel uit eenmanszaken in hoofd- of bijberoep, als KMO vennootschappen uit diverse sectoren evenals vrije beroepen. Wij hebben verschillende VZW's binnen ons klantenbestand en ook particulieren kunnen steeds bij ons terecht voor fiscaal en administratief advies.

Starters

Wie start als zelfstandige komt ongetwijfeld boekhoudkundige materie tegen die hij of zij niet beheerst. Verli helpt je niet alleen met het cijferwerk, maar ook met advies over financiële, juridische en andere administratieve zaken.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je een specifieke vraag of verzoek, neem dan rechtstreeks contact met ons op.

Contacteer ons