Wat we doen

Jouw allround partner voor groei en succes

Bij Verli staan we klaar met een uitgebreid pakket aan diensten. Dit is niet alleen voor je boekhouding en belastingzaken maar ook voor alle andere administratieve uitdagingen die verbonden zijn met het runnen van een bedrijf.

Hura aan het werk
01

Begin sterk met Verli

Voor de beginnende ondernemer leggen we een solide fundament met begeleiding bij de eerste stappen: van het kiezen van de juiste rechtsvorm en het aanvragen van een ondernemingsnummer tot het uitwerken van een realistisch financieel plan. Jouw droom stevig verankerd vanaf de start.

02

Voor vennootschappen, van start tot finish

Vennootschappen ondersteunen we in elke fase: bij de oprichting, maar ook in complexere tijden van fusies, vereffeningen of ontbindingen. Jouw bedrijf is levend en wij bewegen mee.

03

Meer dan verplichtingen, een visie op toekomst

Wij nemen het voortouw in het opstellen van aangiftes, contracten en overeenkomsten, en bieden gerichte ondersteuning bij sociale, milieu- en successieplanning. Ook bij de bouw gerelateerde btw-aangifte voor particulieren zijn wij jouw gids en steun.

Boekhouding met een persoonlijke toets

Bij Verli vind je een boekhoudservice die verder kijkt dan de cijfers. We investeren in persoonlijk contact en koesteren jouw unieke bedrijfsaanpak.

Fiscaliteit met
vooruitzicht

Een sluitend fiscaal dossier is het hart van een gezonde onderneming. Verli biedt niet alleen een grondige analyse van je huidige fiscale situatie, maar denkt ook proactief mee voor de toekomst. Zo blijf je steeds een stap vooruit.

Hawa aan de receptie